LOKATIONER

Det er vigtigt at lokationen passer dig og dine behov. Afhængig af dit temperament og stil så sammensætter vi træningen således, at den passer til årstiden, dine arbejdstider mv. Hvis du fx har træningsfaciliteter på arbejdet, eller ønsker om andre lokationer end dem jeg nævner nedenfor, så kontakt mig endelig, så vi sammen kan finde den rigtige lokation for dig.

Sporting Health Club

Med to super centrale og moderne centre er SHC et virkeligt godt valg for dig, der vil kickstarte din træning. ALT er nyt og moderne, og stemningen fås ikke bedre noget sted i hele København.

Du kan frit vælge, hvilket center der passer dig bedst.

SHC Gothersgade

Gothersgade 14, 2. sal
1123 København K

SHC Søerne

Gyldenløvesgade 19
1600 København V

Skodsborg Spa og Fitness

 

 

Kun 50m fra vandet og med Dyrehaven i baghaven ligger Skodsborg Spa og Fitness ideelt til dig, der holder af komfort og i bogstaveligste forstand nyder at have udsigt når du træner.  Her er alle mulighederne som i et konventionelt center, men det er også utroligt nemt at forlade faciliteterne og bevæge sig ud i naturen, til fx interval træning eller funktionel træning.

Derudover har du mulighed for at hoppe i havet fra badebroen.

 

Adresse: Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

The Gym

The gym er et old school træningscenter der ligger på østerbro. Da vi kun er 6 trænere er stedet aldrig overrendt og super lækkert for dig der gerne vil have private omgivelser når du træner. Den intime stemning gør det super hyggeligt at træne i The Gym.

Adresse: Rønnegade 8

2100 Østerbro

TILBAGE TIL TOPPEN